Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vörös hajból violet/padlizsán...

Vörös hajból violet/padlizsán haj lehetséges?

Figyelt kérdés
Régebben már volt padlizsán hajszínem csak akkor hagytam lenőni/kikopni teljesen. Jelenleg vörös a hajam csak nagyon nem vagyok megelégedve vele és már unom is.
2016. dec. 14. 21:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Bármilyen hajszínből lehet bármilyet csinálni. Csak lehet, hogy sok idő, illetve a hajadnak sem tesz jót. Szerintem ha a vörösre kenik a padlizsánt, nem biztos hogy 100%osan fedni fogja. Kicsit le kell szívni a vöröset, utána :)
2016. dec. 14. 23:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem kell leszívni, simán csak befested, nagy eséllyel egyből be is fogja. Ha elsőre nem is lesz tökéletes az eredmény, akkor is látszani fog, és második-harmadik alkalommal már olyan lesz, mint amilyet eredetileg terveztél. Hogyha nem sötét vörös vagy, akkor már első-második alkalommal jó lesz.
2016. dec. 15. 11:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem azért ez a két szyn elég közel áll egymáshoz szóval simán, lehet első festésnél kicsit köztes színt kapsz de az se ronda.
2016. dec. 15. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!