Hogyan használjátok a kókuszolajat a hajatokra?
2féle képpen is.
Egyrészt felviszem kb az állam magasságáig az egész hajamra aránylag vastagon főleg hajvégeknél és rajtahagyom hajmosásig. Ez van hogy 1-2 óra, van, hogy egy teljes nap pl hétvégén, amikor tudom, hogy nem megyek sehova. Aztán megmosom a hajam.
A másik hasznalati mód amit mindig használok, hajmosás után, még a nedves hajamra viszem fel, kb 10 centis részre a hajam aljára(hajvegekhez), és ezt rajta is hagyom, nem mosom ki semmivel. Nem viszek fel sokat, csak hogy ne legyen száraz a hajam vége, és úgy szárítom meg. Nekem tökeletesen bevállt, helyrejött a hajam, 2 év alatt lapockáig erőből sikerült derékig érőre növeszteni, úgy, hogy 3 havonta mindig van belőle vágva.
Erdekes itt nincsenek felnott emberek.mert rogton "ugrotok", ha nem olyan valaszt irok, amit vàrnak.:)
Mindenkinek mas a haja. Nekem Rosszabb lett tőle. A ricinus olaj valt be egyedul..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!