Ilyen fokozatú narancsbőrt el lehet tüntetni? (kép)
2010. máj. 2. 11:20
1/10 anonim válasza:
Ez nem narancsbőr!Ez csak egy hájas láb!
2/10 anonim válasza:
Nem jó a kép minősége, tegyél fel jobbat légyszíves!
3/10 anonim válasza:
el lehet tüntetni , az idő attól függ h milyen gyorsan fogysz
4/10 anonim válasza:
Szia! Én cellulitmasszőr vagyok, de sajnos ennek a képnek az alapján nem tudok válaszolni, annyira rossz a minősége. Ha akarod, írhatsz nekem, és küldhetsz utána e-mailben egy rendes képet magánban, vagy pedig válaszolj erre: fekve is látszik a narancsbőr, vagy csak állva?
5/10 A kérdező kommentje:
2010. máj. 3. 15:18
6/10 A kérdező kommentje:
ja,és az igaz,hogy a hideg-meleg váltózuhany hatásos?
2010. máj. 3. 15:23
7/10 A kérdező kommentje:
bocsi,a kérdésre nem válaszoltam
fekve nem látszik,csak állva
2010. máj. 3. 15:26
8/10 anonim válasza:
13:47 vagyok. Sajnos a képet most sem tudom kinagyítani, de a válaszodban benne van a lényeg, hogy ez egy 2. fokozatú narancsbőr, amit valószínűleg el lehet tüntetni, illetve vissza lehet fejleszteni 1. fokozatra, ami azt jelenti, hogy normálisan nem látszik, csak ha összecsíped a bőrt. Ebben tudok segíteni, ha írsz nekem, de a te munkádra is szükség lesz, különben fölösleges az egész.
A megoldás fő elemei:
- rendszeres testmozgás (futás, gyaloglás, torna...)
- sok-sok folyadék fogyasztása
- esetleges étrendi változtatások
- dohányzás elhagyása
- cellulitmasszázs
Hány éves vagy? Milyen munkát végzel, mennyit mozogsz?
9/10 anonim válasza:
Ja bocsi, ez kimaradt: a váltózuhanyról megoszlanak a vélemények, ártani biztos nem fog, de önmagában használni sem, szerintem kiegészítés lehet a többihez, de ezek a lényeges dolgok, amiket leírtam.
10/10 anonim válasza:
No még mindig az előző vagyok. Most esik le a papírtantusz, hogy az összes képedet png-ben mentetted, így nem csoda, ha nem látszik semmi. Fényképeket mindig jpg-ben kéne menteni. A géped valószínűleg ezt is teszi, de ha machinálsz rajta, vigyázni kéne, hogy jpg maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!