Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ilyen fokozatú narancsbőrt el...

Ilyen fokozatú narancsbőrt el lehet tüntetni? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Elég erős :S Ha el lehet,akkor körülbelül mennyi időbe telik?

2010. máj. 2. 11:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez nem narancsbőr!Ez csak egy hájas láb!
2010. máj. 2. 11:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem jó a kép minősége, tegyél fel jobbat légyszíves!
2010. máj. 2. 12:05
 3/10 anonim ***** válasza:
el lehet tüntetni , az idő attól függ h milyen gyorsan fogysz
2010. máj. 2. 13:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én cellulitmasszőr vagyok, de sajnos ennek a képnek az alapján nem tudok válaszolni, annyira rossz a minősége. Ha akarod, írhatsz nekem, és küldhetsz utána e-mailben egy rendes képet magánban, vagy pedig válaszolj erre: fekve is látszik a narancsbőr, vagy csak állva?
2010. máj. 3. 13:47
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,főleg az utolsónak!

[link]

[link]

itt van még 2 kép,de igazából ez sem látszik annyira :/ de sajnos ennél jobban nem tudom lefényképezni :(

Utolsó kérlek írd meg,hogy akkor ezzel lehet valamit kezdeni?Mi lenne a hatásos módszer?

Előre is nagyon köszönöm!

2010. máj. 3. 15:18
 6/10 A kérdező kommentje:
ja,és az igaz,hogy a hideg-meleg váltózuhany hatásos?
2010. máj. 3. 15:23
 7/10 A kérdező kommentje:

bocsi,a kérdésre nem válaszoltam

fekve nem látszik,csak állva

2010. máj. 3. 15:26
 8/10 anonim ***** válasza:

13:47 vagyok. Sajnos a képet most sem tudom kinagyítani, de a válaszodban benne van a lényeg, hogy ez egy 2. fokozatú narancsbőr, amit valószínűleg el lehet tüntetni, illetve vissza lehet fejleszteni 1. fokozatra, ami azt jelenti, hogy normálisan nem látszik, csak ha összecsíped a bőrt. Ebben tudok segíteni, ha írsz nekem, de a te munkádra is szükség lesz, különben fölösleges az egész.

A megoldás fő elemei:

- rendszeres testmozgás (futás, gyaloglás, torna...)

- sok-sok folyadék fogyasztása

- esetleges étrendi változtatások

- dohányzás elhagyása

- cellulitmasszázs

Hány éves vagy? Milyen munkát végzel, mennyit mozogsz?

2010. máj. 3. 15:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja bocsi, ez kimaradt: a váltózuhanyról megoszlanak a vélemények, ártani biztos nem fog, de önmagában használni sem, szerintem kiegészítés lehet a többihez, de ezek a lényeges dolgok, amiket leírtam.
2010. máj. 3. 15:52
 10/10 anonim ***** válasza:
No még mindig az előző vagyok. Most esik le a papírtantusz, hogy az összes képedet png-ben mentetted, így nem csoda, ha nem látszik semmi. Fényképeket mindig jpg-ben kéne menteni. A géped valószínűleg ezt is teszi, de ha machinálsz rajta, vigyázni kéne, hogy jpg maradjon.
2010. máj. 3. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!