Valaki próbálta már a Lush Caca Marron/Brun hajhennát?
Figyelt kérdés
Lenne pár kérdésem2016. dec. 11. 18:45
2/3 A kérdező kommentje:
Azt szeretnem megkerdezni ,hogy milyen allagu lett utana a haj es hogy tenyleg kopik-e picit mosasok utan.Ha vilagosbarna hajam van de kicsit szeretnem csak sotetebbre inkabb melyiket hasznaljam?:)
2016. dec. 11. 21:32
3/3 anonim válasza:
Nagyon jó kondícionáló, én havonta egyszer festek vele hajat, nem a színe miatt, hanem mert szép fényes és puha lesz tőle a hajam. Am sötétbarna hajam van és Brunnal vagy Noirral szoktam festeni. A Brun nem látszik a hajamon, a Noir igen, attól függően, meddig hagyom rajta. Kb 3 óra után már észrevehtő a külömbség.
Sajnos elég hamar fakul, nekem kb 5 mosást bír, de világosabb hajon lehet,hogy tovább látszik. Szerintem neked a Brun lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!