Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik arckrémet ajánlanád...

Melyik arckrémet ajánlanád nekem, ha ilyen a bőröm? Minden tippet szivesen várok!

Figyelt kérdés

Az arcom két oldala általában száraz tapintású (nem durván, de a normáltól picit érdesebb), míg a T vonalon, főleg áll környéken inkább zsíros,az államon rendszeres 1-2 pattanás megjelenése.Bár ez lehet inkább a havi dolgok környékén van.:) Az utóbbi 2-3 hónapban viszont a homlokom is száraz, nagyon közelről kis hámlás is megfigyelhető. Úgy érzem, hogy száraz tapintású, de mégis mintha lenne rajta egy leheletnyi zsíros réteg mindenhol. Nem tudom érthető-e.:)De komolyan egyszerre száraz és zsíros a bőröm.:D Nyáron Avon krémet használtam kombinált bőrre, most a garnier arckrémjét vettem ősszel, szintén kevert arcbőrre, de nem hidratál eléggé, száraz az arcbőröm. A pórusaim picit tágak az orrom melletti arcrészen.

Arcradírt használok hetente plusz maszkot, akkor annyira finom puha a bőröm, de ez sajnos csak 1 napig tart. Tudnátok ajánlani erre a bőrtípusra valami jó arckrémet, ami hosszabb távon puhítja a bőröm, de nem leszek tőle zsíros arcbőrű?

2016. dec. 9. 12:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!