Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen a "black mask"? (elnézé...

Milyen a "black mask"? (elnézést ha esetleg elirtam)

Figyelt kérdés
Az orromon és a homlokom kisebb részén fekete miteszerek jelentek meg.Utána néztem és rengeteg videót, oldalt találtam erről egyeseknek beváltak másoknak nem.Szóval ha valaki próbálta esetleg elmondaná milyen az eredmény?És esetleg Magyarországon is kapható, ha igen akkor hol?Köszönöm szépen a válaszokat!!

2016. dec. 7. 16:08
 1/3 anonim ***** válasza:
En meg nem lattam Magyarorszagon, de amugy valoszinuleg azert van rola annyi video, mert erdekes a kinezete es a hasznalata. Egyebkent semmi extra. Alig viszi ki a mitesszereket sot szinte semennyire es maceras felvinni, meg mire megszarad, aztan varni mire megkot es lehuzni, aztan fent maradnak a darabkak. :) Amugy mokas meg minden, de nalam pl ott porosodik a szekrenyen.
2016. dec. 8. 03:18
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ :)
2016. dec. 8. 15:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Én Ebayről vettem pár száz forintér.

Ugyanaz meglehet kapni Magyarországon is csak épp több ezerért...

Nekem eléggé bejött, orromon használom, és nem mindet, de azért elég sok mitesszert kihozott.

Előtte érdemes meggőzölni az arcod.

2016. dec. 15. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!