Valami bevált krémet arcra?
Figyelt kérdés
tudtok valami bevált krémről arcra?
problémám az lenne hogy pattim nincs is sok, viszont hegek, illetve pirosodas (gyulladás) az van. kozmetikusra nincs pénzem mert ami van, a gyerekeimre költöm ha tudom.
itthon használok 2 naponta méz+fahéj pakolast, 30-40percig, illetve esténként a rondább részekre rakok egy kicsit reggelig. 2hetentr használok aloe textil maszkot. szoktam jegelni is, mert valaki azt javasolta, de nagy változást nem vettem észre mondjuk.
bőrgyógyászhoz nem tudok menni, külföldön dolgozok, csak 1-2napokra tudok jönni, és azt a gyerekeimmel szeretném tölteni.
bármilyen javaslat jól jönne.
2016. dec. 7. 15:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!