Mi legyen? Gáz? 🤔
Barátommal 5 hónapja vagyunk együtt,és ő már nagyon kíván,ha mást nem,petinget azt igen...
De én azt se szeretném,már kicsit unja a dolgot,én mindig próbálom halogatni de már úgy érzem szakítani fog..de én nagyon szeretem..mit tegyek?😭
Hány éves vagy?
Ne menj bele, ha nem érzed úgy, hogy készen állsz rá! Ha szeret téged, akkor megvár , nyugi:) És ha szakít veled, akkor egy tapló.
Én 16 éves koromban raktam ki csajt, akit sehogy sem tudtam bemotiválni, mert rendkívüli módon félt a szextől. Te pontosan mitől félsz? Mire akarsz várni? Ha eltelik még 5 hónap, akkor szerinted mi fog változni azon kívül, hogy eltelt az idő?
Egy halom olyan kérdés felmerül, amikre jószerivel nem tudsz válaszolni.
Viszont ha nem érzed a vágyat, hogy tényleg megtedd a barátoddal, akkor vállald fel, hogy emiatt esetleg szakítani fog. Lelki zsarolás hatására semmiképpen ne menj bele a dologba, de azért gondolkozz el, hogy mégis mire akarsz még várakozni ha tényleg szereted őt.
Kislány vagy, amivel nincsen baj, de döntsd el, hogy akkor mit vársz, meddig várjon rád a srác?
Hagyd el, hadd találjon olyan lányt, aki nem fél szeretkezni - itt nem a reszelésről beszélünk.
Megértem, hogy unja, mert ok, aktus nincs, de hogy csókon kívül semmi, az azért érdekes...
És ezt mind a szépség és divatba na azta :D
hát majdnem fél éve együtt vagytok szerintem már eleget várt :D ha meg tovább vársz ezzel lehet hogy otthagy, keres mást
szia
nekem van egy jo tippem
az elejen en is nagyon feltem de amint ott voltam olyan ribizli lett belolem hogy nem tudok leszokni rola
szoval ajanlom,hogy szexelj es beszelj neki arrol hogy nem mersz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!