Ti ha befestettétek a hajatok. Valami sokkal világosabb színre akkor azt mikor csinaltátok? Mennyire ment tonkre vagy nem a hajatok?
15 évesen kezdtem el a középbarna hajam szőkíteni. Eleinte csak világosbarna melírok vtak benne, majd egyre egyre több és világosabb melír, 16 evesen már kb platinaszőke lett a hajam. Derékig érőből vállig èrőre tört. Mellesleg a világos már borzasztóan is állt.... nem tudom tiniként is h lehettem ilyen hülye, hogy pont a szőkét valasztottam, már akkor megbántam...
Most 23 éves vagyok, és mostanra sikerült újra derékig érőre megnöveszteni...7 év kellett hozzá.
Nekem eredetileg sötétbarna hajam van.
16-17 éves korom között lett először befestve mézszőkére leszivatás nélkül rendes kémiai festékkel.
Nekem nem roncsolta a hajam állagát, ugyanolyan gyorsan nő,mint eredetileg (havonta festeni kell).
Ez a hajszín már olyannyira a "védjegyemmé" vált,hogy szerintem soha többé nem lesz már barna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!