Hogyan használjam az élesztőt a pattanások ellen?
egy fél kávéskanályni tejjel keverd el egy de télleg nagyon nagyon nagyon pici tejjel, h ien sűrű massza legyen, amit az arcodra kell kenni, jah és ne port hanem élesztő kockát (45-50 forint) használj, jah és lehetúleg meleg tejjel, de az annyira nem fontos. enni meg ugy lehet h asszem van sörélesztő tabletta, homeopátiás boltban lehet kapni(asszem, vagy ha nem akkor vmi gyogynövényes boltban), de az annyira nem használ asszem, meg ezt a kocka élesztő is lehet enni, ugy h apró golyócskákat gyursz és lenyeled, de h ezekből mennyit kell egy nap enni, azt viszont már nem tudom, ezeket is barátnőmtől tudom :)
sok sikert cupp :)
(hupsz kicsit sok lett az asszem bocsi de már nem javitom ki :D)
Hát énis ugytudom hogy a kockaélesztöt kell megenni.
de ne folyadékkal és utánna is csak pár órával igyál egy keveset mer megdagad.
Meg is eheted és az arcodra is kenheted, egész nyugodtan (:
Amúgy jó a por is, szerintem...hisz ugyan olyan mint a kocka csak por. (és ahogy az előttem lévő válaszoló írta,egy kis tejjel elkeverve felkened az arcodra hagyod megszáradni és utána lemosod.
Viszont ha enni szeretnéd,akkor jobb a kocka élesztő mivel az egybe van.
Szerintem kerekedj felul az eleszto iranti undorodon, es a jo cel erdekeben tomd magadba a kockaelesztot. Max utana igyal vmit ami elveszi az utoizt. En is utaltam a szagat, izet, de a vegeredmeny miatt megerte :)
Az instant az nem er semmit, az igazi, regi, sargacsomagolasu eleszto a tuti a fortelmes bukejaval... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!