Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy kerekebb archoz passzolna...

Egy kerekebb archoz passzolna ez a haj? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)Most elől vállig érő hajam van a többi pedig hát középig ér, elméletileg "fokozatosra" van vágva, (kb 4hónapja vágták)de én nem látom benne a fokozatot, és elől szeretném rövidebbre.. Ilyen hajat szeretnék https://www.youtube.com/watch?v=KZss6VgoDB4,

Két kérdésem lenne, az egyik ,hogy a videóban szereplő nőnek elől olyan frufru szerűség van és ,hogy attól még fel lehet kötni a hajamat úgy ,hogy ne lógjon a szemembe? (erre szerintem leginkább azok tudnak válaszolni akik már tapasztalták, de mások véleményét is szívesen fogadom!:)

A másik kérdésem az lenne ,hogy egy kerekebb archoz jól állhatna? Tudom ezt így látatlanból nehéz megmondani de képet küldeni nem szeretnék! Vékony testalkatom van az arcom se olyan "husis" csak kerek a szerkezete.

Köszönöm előre is a válaszokat!:)

2016. nov. 26. 15:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!