Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kislampa fenye alatt, es...

Kislampa fenye alatt, es nagyitos tukornel eszrevettem fekete szorszalakat az allamon. Ne foglalkozzak vele?

Figyelt kérdés

Nagyon megijedtem, eddig fel se tunt, bar nem is nagyon nezegettem. Van kozte szoke szorszal is, kis pihek. Nem latom pontosan mennyi van, mert csak akkor latom, ha bizonyos oldalakra forditom a fejem. Kis bajuszkam is van, altalanos iskolas korom ota, de azt szemolok csipesszel megoldom mindig. Mas teruleten atlagos mennyisegu szor van rajtam, sot inkabb ritkasnak mondanam. A hajam olyan sotet, higy szinte fekete. Ja, fogamzasgatlot szedek kb. 2 eve, de 2 honapja valtottam l az elozot. Szerintetek tulreagalom ?

21/L

2016. nov. 26. 10:17
 1/2 A kérdező kommentje:
Vagyis nem az allamon, hanem az arcom oldalan, elirtam bocsanat.
2016. nov. 26. 10:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Túlreagálod. Rajtam is van pár szál, kihúzgálom őket és kész.
2016. nov. 26. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!