Adott kettő szín, szőke és barna. Mindkettő szín jól áll, de a barna szín természetessége miatt többen is azt mondják, hogy legyen barna a hajam, én is tudom (mert van szemem látom) hogy jól áll, de egyszerűen nem bírom magamon elviselni és szeretnék visszatérni a szőkéhez. (Kb 5 éve szőke vagyok). Ti mit tennétek?
2016. nov. 24. 16:53
1/5 anonim válasza:
Azt csináld amit te jónak érzel, ha ennyire szereted a szőkét és jól is áll, legyél újra szőke. Szerintem mindig az a legfontosabb hogy te elégedett legyél önmagaddal, nem az hogy másoknak megfelelj.
2016. nov. 24. 17:12
2/5 anonim válasza:
A helyedben természetesen szőke lennék.
Én minden évben egyszer bordóra festem az amúgy szép színű barna hajam, mivel a bordó nekem tetszik, jól néz ki még lenőve is (mivel alig fogja be a hajam és kopik is, de nagyon jó szín lesz az eredmény s nem tűnik fel a lenövés) és valahogy feldob, mégiscsak vidámabb szín. A természetesség és mások véleménye pont nem érdekel. Ja, jól is áll :)
Te viseled a hajad folyton, nyilván fontos, hogy jól érezd magad vele.
2016. nov. 24. 17:51
3/5 anonim válasza:
En is hasonlo helyzetben vagyok , mar 5 eve vagyok fekete, de voltam mar kek, szoke,pink, piros,barna haju is. Es anyum allandoan a barnat erolteti,de utalom, egyszeruen nem en vagyok, persze szinten en is latom, hogy jol all, de egyszeruen nem megy. :) Ugyhogy fekete vagyok,de majd ha eljon az ido akkor majd szoke szeretnek lenni.:)
Szerintem valaszd azt ami neked tetszik, es legy boldog azzal,mert az fog onbizalmat adni.
2016. nov. 24. 23:11
4/5 anonim válasza:
Azt csináld, ami neked jobban tetszik:) Én pl. azt nevetségesnek tartom amikor egy szépen barnult lány (vagy az agyon szolizott) befesti az egész haját szőkére..
2016. nov. 29. 16:45
5/5 anonim válasza:
na én erről tudnék mesélni 1 évig volt ombre a hajam azon belül volt piros, bordó, szőke, rózsaszín aztán teljesen szőke lettem fél évre meguntam hogy beszolnak meg lekezelő dolgokat mondtak hát befestettem barnára (egyszer olyan sötétre befestettem szinte már fekete voltam) szintén fél évre mert utána rájöttem hogy hiába a barna az eredeti hajszínem az nem én vagyok nem éreztem jól magam hát jó gondoltam legyek vörös be is festettem vörösre még a hajamat is levágattam (nagyon durva volt mint a paradicsom )ismét fél évre amikor meguntam és hiányzott már nagyon a szőke hajam és mivel tudjuk a vörös hajfestéket rohadt nehéz eltüntetni a hajból hónapok árán kb 4-5 hónap alatt sikerült a szőkét visszanyernem igaz még nem 100%-os az eredmény de szinte tökéletes és már nem érdekel ki mit mond szőke maradok 3 év alatt rájöttem a hajszínemmel kapcsolatban hogy csak magamra fogok hallgatni :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!