Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet tenni hajelfekvés...

Mit lehet tenni hajelfekvés ellen?

Figyelt kérdés
Viszonylag rövid (olyan 4-5cm hosszú) a hajam és minden reggel úgy nézek ki mint valami idióta. A bal felső rész mindig égnek áll, pedig nem csak azon az oldalamon alszok. Ráadásul a hajam erős, ezért fésű nem segít. Ha bevizezem és úgy fésülöm le akkor amint megszárad újra feláll. És télen megfagyok ha vizes fejjel megyek ki. Sapkát már nem is merek hordani mert tudom ha leveszem megint úgy fogok kinézni mint ha most keltem volna fel. Rövidebbre nem nagyon akarom vágatni mert van egy műtéti heg a fejemen. Hosszabb meg volt már, de azzal is csak a baj volt. Meg úgy néztem ki mint Conan a Barbár -- nem túl civilizáltan. A zselé meg nem az én műfajom. Nem vagyok az a fajta aki 5 percig lövi be a séróját minden reggel.

2016. nov. 22. 11:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!