Hogyan tüntessem el az elhalt hámsejteket?
Én meg 24 és nekem is heges a pofázmányom :/
Úgy egy hete rávettem magam a szódabikarbóna használatára. Mindig csak olvastam róla, de ráhagytam. Rá kellett jönnöm, hogy elképesztően jó!! Fele olyan pirosak a hegek mint eddig.
A használata tök egyszerű, a port kevés vízzel elkevered, hogy kenhető paszta legyen belőle, azért ne folyjon mint a víz :D és ezt felkened vagy az egész arcodra vagy kifejezetten a hegekre. Mondjuk ez fürdéskor szerintem szuper, na meg nem is fog megijedni senki se :D
Ha már szépen rászáradt, lemosod. Sose figyeltem még de olyan negyed óra múlva szerintem simán jó már. De majd érzed. Végülis radírozásnak se rossz így egyben, az elhalt kis bőröket is leszedi. :D
1 csomag szódabikarbóna 45 ft körülbelül, és hasznos (nagyon sok mindenre jó ám). Szerintem próbáld ki, nem veszthetsz vele.
Én minden nap használom.
Remélem, hogy segít majd neked is!!
És igyál sok vizet!
Remélem, hogy jó lesz neked is, sok sikert!! :D
Azért 1 hét után már láttam javulást, de tényleg naponta egyszer használtam/használom.
És nem állok le vele az tuti :D már kíváncsi vagyok, hogy teljesen el tudja-e tüntetni azokat a hülye hegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!