Csajok, van ötletetek mivel tudnék természetesnek tűnő nagy hullámokat varázsolni a hajamba?
Van néhány ötletem. De ezek esti munkák, én ezekre esküszöm, mert ha így szárad a hajad általában úgy marad.
1. Hajpánt: Egy hajpántra (lehet egy harisnyából készített hajpánt is, ezt legalább elvághatod reggel) tekered a tincseidet míg el nem fogy az egész. Simán a hajadra rakod és felcsavarod rá youtube-on sok ilyen videót találsz.
2. Zsepi: Ezt sokan elsz*rják de nagyon, mivel az egész hajukat rátekerik a tövekig és olyan mint egy nagy puff az egész. Kb jó 10 centit hagyj ki a hajtövektől, és kicsit több hajat rakj egy zsepire. Felcsavarod és összecsomózod. Reggelre megint kész.
3. Fonás: Bár már tuti kipróbáltad, de ha mégsem akkor gyerünk. Én kettőbe szoktam, mert ha többe csinálom puffos lesz. (Ja és ebben jól néz ki ha felülről fonod, de alulról is jó.)
4. Konty: Én ebből is kettőt szoktam mert egyből nem lesz semmi, mert nincs ideje megszáradni vagy simán sok neki. Két kis csavart csinálsz a fejedre és megint abban alszol.
5. Kötélfonás: Még igazából nem próbáltam neten látsz róla videót, de ezt szerintem hamar kirúgja és enyhe hullámokat ad.
6. Hajnudli: Ez elég erős hullámot ad de szerintem attól is függ mennyi hajat teszel bele. Boltban lehet venni és hajmennyiségtől függően 5-10 db kell szerintem.
És végül be is sütheted, de ezt nem kell mondanom.
Bocsi ha nem ezekre voltál kíváncsi hanem h mivel marad benne a hullám, de nekem az esti göndörítések benne maradnak sokáig, mert ha besütöm pár óra alatt kimegy belőle. Próbálj ki néhányat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!