Mit tudnek tenni a hajammal?
Meg anno hintoporral szortam be a hajam, hogy ne latszodjon rajta, ha zsiros, mert akkor 2 naponta mostam egy heten, amikor hintoztem akkor 2-szer mostam egy heten. Annyi a baj, hogy azota folyton elektromos, szall, ha kifesulom. Foleg ha bordzsekit veszek fel vagy olyan anyagu kabatot.
Mar nagyon idegesit, nem tudom lehet e ezzel egyaltalan kezdeni valamit, de gondoltam megkerdezem, hatha :D
Ha van olyan napod, hogy nem kell kimozdulni otthonról akkor próbáld meg húzni az időt amikor mosod a hajad. Ha ezt többször meg tudod tenni akkor egy idő után nem fog annyira gyorsan zsirosodni.
Balzsamozd és használj hajvégápoló olajat vagy krémet/zselét/viaszt, de csak a végeire egy keveset.
Én is próbáltam, hogy nem mosom olyan sűrűn, hátha utána nem kell annyit. De nekem ugyanúgy két naponta kell, szóval én minden másnap megmosom. Esetleg a patikában kapható kénes sampont próbáld ki. Hátha neked segít.
Elektromos lehet a hajad a rossz fésűtől.
Vegyél természetes anyagból készült fésűt, ne műanyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!