Extrém színű hajszínezőről van tapasztalatotok?
Attól függ, milyet választasz. Én a nyáron találtam a mindenesládám alján egy nagyon régi piros hajszínezőhabot, amit a dm-ben egy ideje nem lehet már kapni, az folyamatosan engedte a színét és megfogta a párnát/törölközőt, de ki is jött belőle. Nagyon jó volt a szín, és nekem nagyon tetszett, hogy minden mosásnál más színű a hajam, de csúnyán tönkre is tette a fényét, színezők közül állítólag a folyamatosan kikopók a legrosszabbak a hajnak.
A tartós hajszínezők két komponensűek, 3%-os oxival kell keverni, én legutóbb fodrászkellékesnél vettem professzionális színezőt, sima barnát, azzal nagyon meg vagyok vele elégedve. Nekem számít a márka, nem sznobizmusból, hanem mert a hajam nem mindet szereti.
Hogy mennyire káros, nem tudom, azt is a szín, a hajad meg az összetevők döntik el.
Én szeretek kísérletezni, de azért ésszel nyúlok a hajamhoz, nagyon szélsőséges változtatásokat nem szoktam csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!