Melyik hajvasaló? Remington vagy Rowenta?
Sziasztok!
Melyik hajvasalót válasszam? Remington Shine Therapy S8500 vagy Rowenta Expertise liss&curl Ultimate Shine?
Egyik se. Bellissima!
A Remington nagyon rossz!!! Több ismerősömnek van Remington hajvasalója, és szinte mindennap vasalniuk kell a hajukat, mert 2 napot nem bír ki. Barátnőmnek is olyan volt, és mindig én vasaltam ki a haját a sajátommal mert az övé egy kalap sz*rt nem ért.
A Rowentáról még eddig nem is hallottam, tehát arról nem tudok konkrétat írni.
Bellissimáról bővebben: Nekem Bellissima van, tehát ezért is dicsérem annyira, mert 100 %-an meg vagyok vele elégedve. Mivel enyhén hullámos hajam van, ezért minden hajmosás után vasalnom kell a hajamat, és a többi napot, míg újra meg nem mosom, ki is bírja, ami előny is persze, mert mindennapos vasalástól tönkremegy a haj.
Ja, és hozzátenném még, hogy kb. 10 éve rendeltem, és tényleg semmi baja nincs. Igaz, anno ez még 12.000 Ft körül volt, a mai árát nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!