Az alkoholtól tényleg zsírosabb lesz a bőr?
Figyelt kérdés
Egyszer elkezdtem az arcomra esténként kenni az orvosi alkoholt mert azt hittem kevésbé lesz akkor zsíros a bőröm de olvastam hogy ettől csak zsírosabb lesz. Ez igaz?
Amúgy kicsi bőrszínű pattanás félék is megjelentek a homlokomon a nagyok mellé ez lehet hogy az alkoholtól van?
2016. nov. 13. 13:08
1/3 anonim válasza:
azonnal hagyd abba. és kezd el tonizálni a bőröd
2/3 anonim válasza:
Ezek faggyúcsomócskák,bárkin előfordulnak inkább a koleszterinnel van kapcsolatban,de ne kend alkohollal,mert nagyon kiszárítod.
3/3 Sunshinedoll válasza:
Igaz. Az alkohol valóban leszedi a fölösleges zsírt az arcodról, de leszedi azt a természetes savköpenyt is, ami védi a bőröd, és aminek rajta kell lennie. Ha te ezt eltávolítod, a bőröd úgy fog reagálni, hogy még több zsírt kezd el termelni, elvégre érzékeli, hogy totál száraz a bőr, és az nem természetes állapot. Ne használj tömény alkoholt, de még alkoholos termékeket se nagyon. Pattanás is simán lehet alkoholtól, ugyanis az alkohol nagyon erősen irritálja a bőrt,főleg olyan töményen, amilyet te használsz.Vegyél inkább egy jó lemosót, alkoholmentes tonikot meg egy könnyű hidratálót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!