Ilyet csinálnak? Egy réteg zselé és rá körömlakk?
Azt hallottam hogy a zselén jobban megmarad a körömlakk. francia lakkozást szoktam csináltatni, de sajnos legfeljebb 3 napot bír ki szépen. Ha egy réteg zselét alá kennek az már műnek hat? Azt nem szeretném.
nem körömerősítésre gondolok. egyszerűen csak szeretném hogy tovább megmaradjon a francia lakk.
Nem!
De akkor inkább fényzselét tegyél/tetess rá!
Tehát először befested körömlakkal és rá egy réteg fényzselé! Ettől még szép fényes is lesz, és tartós! :)
Nem vagyok oda a mű dolgoknak, de szalagavatóra szép körmöket akartam. Elmentem körmöshöz és kifestette szépen lakkal az eredeti körmöm, de előtte lezsírtalanította, mert ugye akkor tartósabb marad a lakk és arra tette fel a fényzselét. 1-2 hétig tartott ki a zselé a körmömön, mert ugye egy réteg volt az és könnyen letudtam szedni :D
Semmi baja nem lett a körmömnek, hogy a zselé alatt volt a lakk.
Persze, hogy szabad!
Műkörömnél is úgy van, hogy 1 réteg zselé--körömlakk---fényzselé.
Vagy zselé---körömlakk----zselé----fényzselé!
Ettől lesz tartós a körömlakk!:)
Hát nem tudom ti milyen műkörmöshöz jártok, de ha az egész körmöd körömlakkos akkor nem fog a műkörmös a tetejére fényzselét tenni, mert az berepeszti a körömlakkot, amit ti mondtok, az UV fedőlakk a neve.
A zselé-lakk-zselé-fényzselés válasznál, minek kéne körömlakkozni a körmöt 2 zselé között??? aannak is zselének kell lennie, és a körömlakkal a mintát a fényzselé alá szokták, vagyis az utolsó zselé felkenése, majd lefixálása reszelése után tehetem rá.
Kérdező. UV fedőlakkot kérj a körömlakkra. Ezzel rendkívül kemény és fényes réteget fogsz kapni, és ez tart el 1-2 hétig. Vagy a másik megoldás a saját köröm erősítése, még ha nem is gyenge a körmöd, de ezzel húznak 1-2 réteget a körmödre, francia véggel és addig olyan marad míg újra nem mész töltetni. És nem hat műnek. Szerintem egy próbát megérne.
egy körmös
előző vagyok.
20:21-es amit Te mondasz az a saját köröm megerősítése, nem műköröm a neve.
köszönöm mindenkinek
tehát kérek francia manikűrt és rá UV fényzselét
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!