Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ráncos bőrön van pattanás?

Ráncos bőrön van pattanás?

Figyelt kérdés

Egy idősebb (66 éves) rokonomnál megláttam, hogy ua. bőrradírt és arctonikot tart otthon, mint amilyet én is. Eddig soha semmivel nem kezelte az arcát életében, mert a szülei bemagyarázták neki, hogy a tiszta víz gyógyítja a pattanásokat. Ebben hisz - vagy már csak hitt. Engem mindig kinevetett és gúnyolt, hogy havonta járok a kozmetikushoz tisztításra. Hát ki mire spórol, ő a napi két doboz cigikre, én meg erre, mégse szólok be, mindegy, mindenki másra gyűjt szerintem. Azt is mondta, hogy a tág pórusaim és a mindenhol zsíros bőröm elfog múlni 18 éves koromban (most 23 vagyok...), mert neki elmúltak. Erre meg egyszer csak vesz ilyen kencéket és mostanában az arcápolási rutinomról kérdezősködik. Mondtam neki, hogy ne engem vegyen alapul, mert neki nagy valószínűséggel másmilyen a bőrtipusa, de nem hisz nekem, továbbá nem érti hogy ezek a szerek nem eltüntetik a pattanásokat hanem a bőrt segítenek tisztán tartani.

Kérdéseim:

- Idős, ráncos bőrön tényleg van még pattanás?

- Kb. mikorra múlnak el amúgy? Jó, annyi igaz ebből a 18 éves dologból, hogy a vállamról és a nyakamról majdnem eltüntek, már alig vannak ott, a kozmetikus is csak az arcomon nyomkod már, de ott nagyon. Pedig kezelem. De anyum bőrét örököltem, ő is szenved vele.

2016. nov. 11. 09:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!