Milyen festeket vegyek (marka) ami vegre befogja a hajamat szürkere?
Figyelt kérdés
Vilagosbarna hajam be lett festve balayage "stilusba" kicsit vilagosabb szőkes lett a hajam , utana hamvas szokevel festettem de meg sem latszik rajta higy hamvasnak kellene lennie, most megyek majd fodraszhoz , milyen festeket vegyek hogy SZÜRKE legyen a hajam ?2016. nov. 10. 19:20
1/3 anonim válasza:
Na tisztázzunk valamit, szürke hajfesték, és egyéb nem természetes színekben hajfesték nem létezik. Ezeket úgy érik el, hogy teljesen leszívatják a hajat, majd fehérre festik, és erre jön rá egy fizikai hajszínező, pl manic panic és társai. De az ilyen hajszínek nagyon roncsolják a haj szerkezetét. Szerintem válassz valami normális hajszínt, mert utána meg azon fogsz síránkozni, hogy hogyan nyerd vissza a hajad eredeti állapotát, meg hogy miért nem nő meg, mert tört el tőben, bolhososdik, szálkásodik stb.
2/3 anonim válasza:
Előző: ha ő a fejébe vette akkor felesleges jártatnod a szád, teljesen mindegy neked mi a véleményed róla, azt fogja csinálni, csinálja is azt
nem a véleményedet kérdezte
szerintem ha fodrászhoz mész, és ő festi be a hajad akkor vele beszéld meg, milyen színűt akarsz, jelenleg milyen árnyalatú a hajad, majd ő elmondja hogyan tudja kihozni belőle a szürkét, ő tudja mi a jó professzionális hajfesték márka
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek :)
2016. nov. 10. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!