Hogyan tudnam megelozni a miteszereket es pattanasokat?
Figyelt kérdés
28 eves ferfi vagyok. Naponta tisztitom az arcom arclemosoval, megis az orromon nagyon tagak a porusok es tele van apro miteszerekkel. Par honapja pedig olyan mintha a masodik pubertaskoromat elnem, mivel minden heten elojon egy egy pattanas az arcomon. Mivel tuntethetnem el, elozhetem meg? (Eloszor valami kajara gondoltam, de semmi erdemi valtozas nem tortent mostanaban.)2016. nov. 9. 21:27
1/1 anonim válasza:
A miteszereket el kell távolítani,mert azok gyulladnak be.Habzó arclemosó,arcradír és agyagos maszk segít,mert felszívja a felesleges faggyút segít tisztán tartani a bőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!