Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit gondoltok? Árt vagy...

Mit gondoltok? Árt vagy használ az arc/szem krém?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mi a véleményetek? 27 évesen nappali arckrém és szemkörnyékapoló árt vagy használ? Valaki azt mondja, hogy nem tesz jót a bőrnek, mert ellustítják azt, valaki pedig hogy szükséges a használatuk.

2016. nov. 9. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Attol fugg milyen. Ha termeszetes alapanyagokbol van, akkor jo, de amiben sok a kemikalia, hosszu tavon, vagy ha mar abbahagypd a hasznalatot, akkor tobbet art
2016. nov. 9. 13:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem valamivel kell kenni, hiszen kiszárad.

Nem hiszem, hogy árt, a hidratáltság fontos.

Persze nem mindegy, hogy milyen krémet használsz.

Én csak illat, színezékmentesek használok. Mástól piros lesz és pattanásos is. Viszont a teljesen naturál termékektől is piros leszek, viszketek.

Nekem a Clinique vált be.

2016. nov. 9. 13:53
 3/6 A kérdező kommentje:

Nivea van itthon, meg AnewClinical (Avon). Ezek nem tűnnek rossz márkának, azért is vásároltam ilyet, csak moat picit elbizonytalanodtam egy cikk olvasása után.

Köszi a valaszokat! 😊

2016. nov. 9. 14:32
 4/6 anonim ***** válasza:

25 éves kortól szokás ránctalanítani is. Első ráncokra való szemkörnyékápolót és hidratáló szérumot használj.

Anyukám mindig használta és majd 50 évesen 30nak ha elmegy. Alig van ránca

2016. nov. 9. 15:51
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

Én itt olvastam nagyon jókat ebben a témában

2016. nov. 9. 15:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan használd,hidratálók.
2016. nov. 10. 05:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!