úgyértem nem katalógusból, meg nem is netről mert ott meg soknak találom a szállítási költséget.
Amúgy hajápoló termékről lenne szó.
Előre is köszi.
2010. ápr. 28. 15:29
1/9 anonim válasza:
nagyobb bevásárló központokban szoktak lenni ilyen standok.meg néhány százasboltan is.
2010. ápr. 28. 15:32
2/9 anonim válasza:
Ha budapesti vagy, az Astoria aluljárójában is tudsz vásárolni.
2010. ápr. 28. 15:33
3/9 anonim válasza:
Regisztrálj be mint tanácsadó és akkor már 5000ftos rendelésed is házhoz viszik.Beajánlak ha gondolod!:)
2010. ápr. 28. 15:36
4/9 A kérdező kommentje:
sajnos nem pesti vagyok... szolnoki
amúgy nem szeretnék tanácsadónő lenni
2010. ápr. 28. 17:32
5/9 anonim válasza:
drága interneten??? én a teszveszen oylan csomagot vettem hogy volt benne: sampon, balzsam, egy fénysampon, test kondicionáló, szem maszk, kézkrém, 1 oliva olajos hajpakolás, hajvégápoló szérum, sminklemosó estére-reggelre arctisztító, testápoló, 2 hidratálókrém, arcpír csökkentő krém, mellfeszesítő, tejes mézes szappan és pár termékminta:) az egészet megvettem 3000ft ért +990 volt a szállítás és másnap már a kezemben volt a csomag:)
egyáltalán nem drága:) és mind vadonat újvolt:9 jó van közötte oylan is ami oriflame de avon is:) imádom mind a kettőt!
2010. ápr. 29. 13:47
6/9 A kérdező kommentje:
ahan, csakhogy nekem csak egy hajvégápoló szérum kell, és 1000ft a kiszállítás... így már 2500 ft fizetek egy egy szérumért.
2010. ápr. 29. 14:34
7/9 anonim válasza:
akkkor rossmann vagy dm-be menj el és akkor nem kell a kiszállításért fizetned:) és ott is találsz hajvégápolót:) de ha pl teszveszen vagy vaterán veszed akkor kb 500ft:) és a postázás az súly alapján kb 300-400FT tehát olyan 800ft körül jössz ki:) de dúrván 1000ft
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!