Hogy lehet felvinni az alapozót úgy, hogy ne látszódjon, hogy van rajtam?
A színe most jó, eddig azzal volt problémám. Nagyon keveset használok, de sajnos kézzel viszem fel. Szivacsom van, azzal jobb lenne? Vizesen kell használni? Vagy vegyek ecsetet?
Alá mit szoktatok használni? Sima hidratálót szoktam, de sokszor elfelejtem reggel. Primer jó lenne még, nem lesz sok?
Szivacs!
Én is nemrég vettem szivacsot, addig kézzel csináltam. De így sokkal "láthatatlanabb", szebb. :)
Alapozótól függ. Fontos, hogy eltald a neked megfelelő típusú alapozót. Ha száraz bőrre csak úgy csupaszon felpingálsz egy mattító, sűrű alapozót, az látszani fog, tök mindegy, mit csinálsz.
Sok alapozó hajlamos beleülni a ráncokba, pórusokba, száraz részekbe, és nem fog szépen kinézni.
Először is legyen egy olyan alapozód, ami jó a bőrödre. Színileg meg állagra, meg hatásra is. Szerintem ha a primerre van eszed, akkor legyen a hidratálóra is. A hidratáló fontosabb, mint a primer, nem szabad elfelejteni.
Én reggel arcot mosok, rá a szérum, rá hidratáló, az fölé fényvédő, és úgy megy az alapozó. Én ecsettel dolgozok, nekem úgy szép a hatás, de van, aki a szivacsot szereti jobban, egyéni preferencia, meg függ az alapozótól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!