Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajat tudnék készíteni...

Milyen hajat tudnék készíteni ilyenkor?

Figyelt kérdés
3 naponta szoktam hajatmosni, de a 3. napom már nem szeretem kiengedve hordani mert semmi tartása. copfon kivül mit tudnék mék kezdeni vele? képeket ha lehet linkeljetek
2010. ápr. 27. 20:53
 1/3 igabcsy ***** válasza:

Milyen a hajad?

egyenes, hullámos, göndör, milyen hosszú van-e frufrud, stb... akkor könnyebben ajánlunk. Jaa... és az arcforma sem mindegy.

De vannak a neten olyan helyek, ahol online tudsz különböző frizurákat készíteni a saját fényképedhez.

Írd be a google-ba ezeket, és kidob egy csomó linket:

- online frizura próba

- online frizura készítés

- online frizura tervező

meg hasonlókat.

2010. ápr. 27. 21:14
 2/3 anonim ***** válasza:
én ilyenkor kicsit betupírozom + hajpánttal hátra
2010. ápr. 27. 21:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Frufrut elöl kis tupírral felcsatolom, és a hajam kibontom, mert ha bekötöm oylan lapos lesz és furán néz ki a tupírozott hajjal.Esetleg hintőporozd be és úgy jobb lesz.

Amúgy én is így mosok hajat, bár ez senkit sem érdekel:D

2010. ápr. 28. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!