Nektek sem váltak be a drága szalon kozmetikumok?
Figyelt kérdés
A Fodrászom rábeszélt egy neves szalon termékcsaládra, hogy az milyen jó lesz az én hajamra, meg hogy higgyem el, mennyire szebb lesz már pár mosás után. Sajnos én bedőltem neki és megvásároltam a sampont és a balzsamot 12ezerért. Hát mit is mondjak...a pár száz forintos Dove samponom ezerszer jobb volt. Ettől a több ezres sampontól kb olyan a hajam,mint az oroszlán sörénye. Nektek is volt már ilyen tapasztalatotok, hogy nem mindig a drágább, agyonra reklámozott termékek a jók?2016. nov. 1. 08:20
1/4 anonim válasza:
Persze,én az Ilcsi termékkel faragtam be.Lángvörös lett a bőröm tőle.Semmi mástól nem nézett még úgy ki.
2/4 anonim válasza:
Attól, hogy valami drága, még nem biztos, hogy mindenkinek beválik.
Én pl az olaplex kezeléssel fürödtem be, sokat költöttem rá, de semmit nem csinált a hajammal. Más meg egekig magasztalja. Van ilyen.
3/4 anonim válasza:
Nekem bevált nagyon. Kb. másfél éve Kevin Murphy-t használok mindenből a hajamra és azóta sokkal szebb lett a hajam.
Viszont az egyik barátnőm is kipróbálta, neki nem annyira jött be és azt mondja, hogy az ezerpárszáz forintos Pantene-től sokkal jobb volt a haja.
4/4 anonim válasza:
Én a Hauschka rózsa arckrémmel jártam így. Megvettem csillióért és kiütötte az arcomat. Pedig biotermék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!