Férfi hajfestés, és hajnövesztés ideje (11 centről 20 centire)? 17/F
Először is leszögezném, hogy nem vagyok meleg, és aki csak kritizálni jön az el is tolhatja a biciklit.
Elhatároztam, hogy olyan hajat szeretnék mint Justin Biebernek volt mielőtt lenyíratta (kép: [link]
Ehhez néztem videókat, kb. 18-20 centi hosszú hajtól ajánlották megcsinálni.
Nekem most kb. 11 centi körül van a hajam. Az egyik kérdésem, hogy innentől kb. mennyi időbe tartana 20 centiig megnövesztenem a tetejét?
Aztán, a hajam eléggé sűrű szóval ritkítani kell majd belőle, mivel szerintem ez egy kicsit ritkább hajjal jobban működik, de javítsatok ki.
A hajam sötét szőke, szóval annyira nem kéne a festéssel macerálni, de mivel ez a stílus így néz ki jól, mindenképp beszeretném. Így a másik kérdésem pedig, hogy akkor fessük be a hajam, amikor már megvan a végleges hossza, vagy már hamarabb?
Heló!
Emberfüggő, mennyit nő a haj. Átlagot lehet mondani, hogy 0,5-1cm-t haovnta, de van, akinek többet, van, hogy egyszeűren alig nő... sokmindentől függ.
Szóval számoljunk 1 cm-rel, akkkor 9 hónapot.
Majd figyeld meg, hogy az első 2-3 hónapban mennyit nőtt ahajad, és ahhoz igazodj, ez a legjobb megoldás.
A festést szeirntem akkro csináld, amikor már csak 2-3 cm van hátra a kívánt hosszból.
Értem, köszönöm az eddigi válaszaitokat!
Még azt szeretném kérdezni, hogy idővel, mire már megnő olyan hosszúra a hajam, könnyebb lesz azt "átcsapni", "átigazítani" az egyik oldalra, mint most rövidebbel? Csak mert emiatt kicsit aggódok hogy a hajam állása és sűrűsége miatt nem lesz olyan jó mint neki pl. ezen a képen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!