Honnan lehet rendelni/venni nálunk koreai és japán arcápolókat?
Figyelt kérdés
Főként a hihetetlenül fényes, és nagyon zsírósodó bőrömre kéne valami. Amit itthon árulnak a drogériákban, már minden márkát kipróbáltam, de évek alatt se javult semmit. Gondoltam, most ki kéne próbálni valami ázsiai krémet, de nem tudom, hol lehet ilyet rendelni, hogy tényleg azt kapjam. Az eBay ilyen szempontból mennyire megbízható? Vagy van valami külön oldal, ahol ezeket árulják?2016. okt. 31. 03:12
1/3 anonim válasza:
Szerintem az eBay megbízható. Ha olyan eladótól rendelsz, akinek magas az értékelése, akkor azt fogod kapni amit rendeltél.
2/3 anonim válasza:
Én az eBayről szoktam, eddig mindent megkaptam, van amikor még ajándékot is adnak hozzá (mintát másik termékből). De ha konkrétan tudod, mit akarsz venni, a márka eredeti honlapjáról is meg tudod rendelni közvetlenül, mivel az összesnek van webshopja.
3/3 anonim válasza:
Szia, eBay-en arra figyelj, hogy megbizható eladótól rendelj, így nem lesz semmi galiba :). Ajánlom figyelmedbe OhMyBrush-néven futó blogot, csupa keleti bőrápolókról ír a blogger, teszteket is a termékekről rengeteg hasznos információkkal, bőrtípusokra is ajánl termékeket, hátha valamelyik termék elnyeri tetszésed :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!