Csak szerintem undorító a raszta haj?
Figyelt kérdés
Nekem rendesen hányingerem van tőle, de ne támadjatok le. Ezzel csak én vagyok így? Olyan visszataszító szerintem hogy olyan csimbókos..
16/L
2016. okt. 30. 06:55
1/8 anonim válasza:
Szerintem akinek jol all az olyan jol tud vele kinezni:D En magamon tuti soha nem csinaltatnam meg de szerintem tok jok:D Bar ez izles kerdese h kinek tetszik es kinek nem.:)
2/8 anonim válasza:
Szerintem szexi :D Megvan annak is a megfelelő tisztítása, kezelése.
3/8 anonim válasza:
Nekem se tetszik. S hazudik az aki azt mondja hogy ugyanúgy tisztán lehet tartani...
Anno össze horgoltam egy tincset levágott hajból s leteszteltem.
Nembeszélve arról: ha a raszta tincs hajszálain felcsúszik a korpa azt csak úgy lehúzni se lehet, mint egy egyenes sima hajról.
Lassan seggem alá ér a hajam s olykor többször mosom át ígyis.
Meg pasin se tartom szexinek... Én szeretem az olyan rövid hajakat ami a páromnak is van és bele tudok túrni. (a nők kb 70-80%-a szereti így)
23-N
4/8 anonim válasza:
Nekem tetszik. Szerencsére az emberek ízlése nem egyforma.
5/8 anonim válasza:
Van raszta haju lany csoporttarsam, neki nagyon jol all es nem undorodom tole. Izlesek es pofonok, en pl a fultagitoval vagyok igy:D
7/8 anonim válasza:
valakinek jól áll, valakinek nem.nekem pl a zsíros haj, meg az agyonfestett nem tetszik..és? mindenkinek legyen olyan haja amilyet szeretne és amiben jól érzi magát. ehhez senkinek semmi köze
8/8 anonim válasza:
Én is rosszul vagyok tőle. Olyan, mint a hajcsomó, amit a lefolyóból szed ki az ember, csak szâraz. Láthatók a hajhagymák, a korpa, meg ki tudja, milyen dzsuva, ami bele van ragadva... undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!