Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ki gyártja a WU2 termékeket?

Ki gyártja a WU2 termékeket?

Figyelt kérdés
Azért kérdem, hogy megnézzem a listán tesztelnek-e állatokon... De gyártó nélkül sajnos nem tudom...
2010. ápr. 27. 12:27
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a gyártó. Szerintem nem végeznek ilyen kísérleteket, de attól még a hajápolási termékeik sz*rok.

2010. ápr. 27. 13:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Gedeon bácsi.
2010. ápr. 27. 16:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Gedeon bácsi a nők bálványa megszépíti a páciens fejét :D
2010. ápr. 27. 17:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Jajj, de jó, hogy van még aki törődik ezzel!!! Ezt a kérdést én írtam ki: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__egyeb-kerdesek__71857..

Na, mindegy, egyébként szerintem vegyél Niveat, vagy a kérdésemben szereplő listán is fel van tüntetve, hogy kik nem tesztelnek.

Remélem, valamennyit tudtam segíteni.

2010. ápr. 27. 22:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen ismerem a listákat, azokról vásárolok én is, de niveara sajna nincs pénzem, az nekem drága. Eddig DMeseket vettem, csak most ki szeretném próbálni ezt is. Köszönöm a válaszokat:)
2010. ápr. 28. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!