Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak, ha össze-vissza...

Mit csináljak, ha össze-vissza van vágva a hajam?

Figyelt kérdés

Rosszul van megtépve...Ha előre teszem az egész kifelékunkorodig végig... Gyűlölöm!!Rondának érzem magam miatta...

Azt se tudom eldönteni ,hogy meddig ér...A leghoszabb tincs az hátközépig...Nem akarok rövid hajat..Most mitcsináljak? Nem akarok sehova menni ilyen fejjel...

2016. okt. 27. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Kép?

Fodrász csinálta?

Szerintem menj el fodrászhoz és kérdezd meg mit lehetne vele kezdeni, hogy elégedett legyél. :)

2016. okt. 27. 15:29
 2/5 A kérdező kommentje:

Kepet nem tudok mutatni, mert telóról vagyok....

Igen fodrász csinálta de elrontotta... azt szeretném ha a hosszúsága meg maradna de szerintem ez nem megoldható... nőni sem akar nagyon

2016. okt. 27. 16:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Vágasd le egy ügyes fodrásszal, szebb egy szép, egészséges, jól levágott rövid haj mint egy idétlenül levágott hosszú..hidd el:) és vágatás után szépen fog visszanőni mert lesz formája, türelem szép hajat teremt :D
2016. okt. 31. 07:55
 4/5 A kérdező kommentje:

De nekem nagyon rosszul áll a rövidhaj... és már egy ideje növesztem nem akarom levágatni...

Soha többé nem akarok fodrászhoz menni

2016. nov. 1. 16:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem akarsz fodrászhoz menni, akkor összekötöd, csatolod, ha kell és hajpánt..ápol és eltakar. Na meg kímélőbb mintha folyton vasalgatnád, hogy ne kunkorodjon.
2016. nov. 2. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!