Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hennára festhetek vegyi...

Hennára festhetek vegyi festékkel?

Figyelt kérdés

Az eredeti hajam sötétszőke. Egy barnább árnyalatot szerettem volna. Nem akartam vegyi festékkel festeni, mert sok rosszat hallotam róla, ezért is választottam a hennát. Gondoltam, ez jó lesz ez elsőnek. A bioboltban csak Khadi márkájú henna volt, abból kivàlasztottam a mogyoróbarnát. De mogyoróbarna helyett vöröses barna lettem... (Pedig direkt 40°C-os fekete teát használtam, ahogyan Antal Vali oldalán olvastam)

Ha várok, ráfesthetek vegyi festékkel? Mennyit várjak? A csalódás után inkább fodrászra bízom a festést ezentúl.

2016. okt. 26. 10:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Min.3 hónapot várjál, de még jobb ha fél évet vársz. Én kb fél után festettem rá. A lenövés nem lesz valami szép látvány, de addig muszáj kibírni.
2016. okt. 26. 11:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Várok akkor. Vagy arra gondoltam még, hogy ráfestek egy sötétebb khadival. Csak tartok tőle, hogy az is vöröses lesz...
2016. okt. 26. 13:52
 3/3 anonim ***** válasza:
A hennától vöröses árnyalatú lesz, bármilyen árnyalatot viszel fel a hajadra. Egy hajmosás után pedig mégjobban kivörösödik. Viszont szerintem 2-3 hónap után simán rá lehet festeni vegyi festékkel.
2016. dec. 18. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!