Hennára festhetek vegyi festékkel?
Figyelt kérdés
Az eredeti hajam sötétszőke. Egy barnább árnyalatot szerettem volna. Nem akartam vegyi festékkel festeni, mert sok rosszat hallotam róla, ezért is választottam a hennát. Gondoltam, ez jó lesz ez elsőnek. A bioboltban csak Khadi márkájú henna volt, abból kivàlasztottam a mogyoróbarnát. De mogyoróbarna helyett vöröses barna lettem... (Pedig direkt 40°C-os fekete teát használtam, ahogyan Antal Vali oldalán olvastam)
Ha várok, ráfesthetek vegyi festékkel? Mennyit várjak? A csalódás után inkább fodrászra bízom a festést ezentúl.
2016. okt. 26. 10:32
1/3 anonim válasza:
Min.3 hónapot várjál, de még jobb ha fél évet vársz. Én kb fél után festettem rá. A lenövés nem lesz valami szép látvány, de addig muszáj kibírni.
2/3 A kérdező kommentje:
Várok akkor. Vagy arra gondoltam még, hogy ráfestek egy sötétebb khadival. Csak tartok tőle, hogy az is vöröses lesz...
2016. okt. 26. 13:52
3/3 anonim válasza:
A hennától vöröses árnyalatú lesz, bármilyen árnyalatot viszel fel a hajadra. Egy hajmosás után pedig mégjobban kivörösödik. Viszont szerintem 2-3 hónap után simán rá lehet festeni vegyi festékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!