Olyan terméket keresek amivel a pár ősz hajszálamat be lehet festeni, vagy valahogy kezelni két hajfestés között?
Figyelt kérdés
Sajnos sötét színű a hajam ezért hamar meglátszanak az ősz hajszálaim. 33 vagyok,de 2 éve elkezdtem sajnos őszülni.
Közép-sötétbarna az eredeti hajszínem,de arany középbarnával van már évek óta festve,hogy legyen egy kis arany beütése és fényesebb legyen a hajam,amivel hónapokig el is voltam mivel az eredeti hajammal azonos a színmélység, azonban mióta őszülök 1 hónap után már őszülök. Régebben volt a Loreálnak egy olyan terméke amit csak a tövekre kellett kenni, de azt már sehol sem látom.
Állítólag van olyan fújóka is ami beszínezi az ősz hajszálakat két hajmosás után,de nem ismerem azokat.
Nektek valami tapasztalat, vélemény, tanács erről?
2016. okt. 25. 17:02
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!