26/F vagyok szerintetek szőrtelenítsem a hasam, mellkas, egyebeket. , vagy sem?
Figyelt kérdés
Mindenféle válaszra kiváncsi vagyok, tudom hogy nem múlik rajt a világ sorsa, csak érdekel! Köszönöm a válaszokat!2016. okt. 25. 12:45
12/17 anonim válasza:
Kifejezetten a szőrös verzióra szavazok, elvégre másodlagos férfi jelleg, magánvéleményem szerint a csupaszság inkább nevetségessé teszi a férfit. A volt páromat is arra kértem, hogy maximum vágja ollóval a számára túl sűrűn, hosszún benőtt területeket, de ne essen neki borotvával, mert egy szőrtelen férfitest látványa az én libidómra nincs valami jó hatással.
20/L
13/17 anonim válasza:
3. vagyok, szintén nő.
Én nem szeretem, ha valakinek NAGYON szőrős a mellkasa, hasa, háta.
De ha egy kicsit van itt-ott, az egyáltalán nem zavar.
14/17 A kérdező kommentje:
koszi! mindenkinek ment a zold kez!
2016. okt. 27. 07:44
15/17 anonim válasza:
A kevés szőrrel még semmi bajom, de azt se bánom ha egy férfi teljesen csupasz. Ellenben a majmoktól már undorodom, főleg a nyáron a strandon, van akinek egy egész bunda van a hátán. Fúj! Nő vagyok.
16/17 anonim válasza:
nekem a természetes tetszik, az se baj, ha hosszú vagy nagyon sötét. az elszórt hátszőrt nem szeretem egyedül.
17/17 A kérdező kommentje:
Nehéz lesz ezalapján is dönteni :D
2016. okt. 27. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!