Magic hair kapszula! Megvegyem vagy ne? Tapasztalatok?
Sosem volt valami szép hajam, de az utóbbi időkben elég csúnya és semmilyen, roncsolódott vagy hogy mondjam. Elsősorban nem a hajam növekedésével van a baj, mert az annyira nem érdekel. Most fogok fodrászhoz menni, hogy a töredezett hajvégemet levágassam, de még úgy is viszonylag hosszú lesz a hajam, tehát azzal nincs bajom, nő ahogy nő. Viszont elég vékonyszálú, kevés, valamennyire hullik (ottmarad pár hajszál a fésűben, hajmosás után is egy jópár szál a kádban, sokszor észreveszem hogy hajszál van a ruhámon vagy a földön), nem valami erős és fénytelen is, hamar zsírosodik. Már nagyon unom és utálom a hajamat, ezért már mindenféle sampont, balzsamot, házi praktikát kipróbáltam, de semmi. És nem egy alkalom után várom el a hatását! Legutoljára januárban voltam fodrásznál, tudom, hogy gyakrabban kellett volna mennem, de sehogy sem tudtam megoldani. Most amikor megyek, vágatok a végéből, menetelesre vágatom és szeretnék bele egy kis melírt vagy ombrés hatást is, így gondolom mégjobban kéne a "táplálék" neki, bár sosem volt még festve a hajam.
Sok jót de sok rosszat is hallottam erről a kapszuláról és már nem tudok kiigazodni, nem tudom mi a helyes döntés: kipróbálni vagy sem? Sok jó tapasztalatot hallottam, hogy megnőtt az emberek haja, erősebb, fényesebb, dúsabb, puhább lett, de hallottam olyat is hogy káros, pattanàsokat, hányingert okoz, tele van hormonokkal, nem ér semmit. Teljesen tanácstalan vagyok.
Szerintetek mi legyen?
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Nálam ez egy lapon van a pénisznövelőkkel és a fogyasztótablettákkal. A buta emberek vámszedői.
Ha kell a hajadnak a vitamin, vegyél Revalidot, vagy a müllerben kapható saját márkás hajvitamint, azok valóban azt tudják, amit ígérnek.
A havonta 2-3 centis hajnövekedés kb. annyira hihető, mint a "fogyjon hetente 5 kilót éhezés nélkül".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!