Egyenes hajam van De szertnem ha hullamos lenne, nezegettem ezeket a hajgöndörítő habokat Es arra lennek kivancsi h egyenes hajon mennyire hatnak?
Figyelt kérdés
2016. okt. 24. 17:11
1/7 anonim válasza:
Nem hat, ha szeretnéd akkor menj el fodrászhoz és daueroltasd be a hajad. Több hónapig megmarad a hajadban. Kb. 4000-5000ft. Nekem 5 hónapig benne maradtak a hullámok. A dauernak több típusa is van. Nézz utána hogy milyet szeretnel. Elvileg roncsolja a hajat de nekem semmi baja nem lett a hajamnak,nem töredezett el.
2/7 A kérdező kommentje:
13/L ennyi idosen nem hiszem h daueroltathatok
2016. okt. 24. 19:14
3/7 anonim válasza:
Dehogynem, én is 14 éves voltam amikor először lett daueroltatva a hajam
4/7 fnaomi3 válasza:
a hab nekem se hat...ahhoz rengeteget kell ráraknom h legyen belőle vmi meg persze ki se lehet akkor fésülni..a habtól összeáll csomókba..ha nem hosszútávra szeretnél akkor ajánlom h készíts 8-10 fonatot a hajadba este, reggel bontsd ki és tádáá hullámos haj :D nekem ez volt a kedvencem mivel a dauer nagyon tönkretette, de ettől függetlenül azt is imádtam :)
5/7 anonim válasza:
Hab-hab, idióta termékek... Húgom rengeteg ideig hordta hullámosan a hosszú egyenes haját, mindenféle kemikália nélkül. Mosás után fogod, és betekered csavarókba, majd megszárítod. Lefekszel aludni, majd felkelsz, kiszeded a csavarókat, és kész is a hullámos haj.
6/7 A kérdező kommentje:
Kiprobaltam a hajhabot Es Nekem működőtt! Nagyon jo de telleg nem lehet kifesulni az annyira nem nagy baj szerintem De negyon joo omg 😍
2016. okt. 27. 16:17
7/7 anonim válasza:
Nem szabad a hajhabos hajat fésülni szárazon most én itt arra gondolok mikor egy kilo rajta van nem arra hogy amikor teszel rá egy keveset azt formára száritod hanem pl én is szoktam ugy hordani hogy vizes hajra rengeteg hajhab és diffúzorral(az a nagy fej,tárcsa amit a hajszáritokhoz szoktak adni és senki nem tudja mire valo) száritom na azt nem szabad ugyanugy ahogy a daueroltat sem tönkreteszi letörik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!