Melyik paróka jön be?
Figyelt kérdés
Van hajam, de az eredetivel nem vagyok megelegedve.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
2016. okt. 24. 11:17
1/8 A kérdező kommentje:
A masodik az csatos haj, de en szokesbarna vagyok. Vagy nem lesz gaz?
2016. okt. 24. 11:23
2/8 anonim válasza:
most komolyan parókát akarnál minden nap hordani, csak mert nem tetszik a saját hajad??! úristen. nagyon látszik amúgy, hogy paróka, csak a full retardáltak nem szúrják ki. a paróka olyanoknak van, akiknek valamiért kihullott a hajuk vagy egy-egy alkalomra, pl. farsangi beöltözés. nem mindennapi használatra egészséges embereknek. de te tudod..
3/8 A kérdező kommentje:
En nem tudom, nem ertek hozza... azert tettem fel a kerdest.
2016. okt. 24. 11:30
4/8 A kérdező kommentje:
Ja es nem orok eletre akarok parokat hordani. Hanem azert kene, mert a hajam igy se hosszu, vagatni akarok sokat belole, szoval rovidke lesz ami nem all jol, ezert fel evig kene valami paroka amig vissza nem no.
2016. okt. 24. 13:13
5/8 anonim válasza:
barátkozz meg a saját hajaddal az enyém is szar
de az még cikibb ha parókát hordassz
én inkább csak alkalmakra javaslom de nagyon látszik rajtuk hogy műhaj úgyhogy egyiket se.
6/8 anonim válasza:
Szia. Nekem ugyan errola helyrol van parokam. Egy szep hosszu szoke. 26 ezer volt es az anyaga hihetelen jo meg nem mondja senki hogy paroka. Az egyetlen baj hogy a homloknal nyilvanvalo. Szoval telen amikor sapkat hordok akkor feltudom venni ugy hogy mindenki agyonra dicser milyen szep hajam van. Bar hosszu platinaszoke es a derekamig er a paroka xD bar csak igazi hajam lenne. Nekem azert kellet mert mi dig szoke hajat akartam de a dajat hajam nem dus es rossz allagu. Tenyleg telre nyugodtan vedd meg. Nyaron eselytelen.egyik nagy hatranya hogy nagyon viszket tole a fej bor es a halanteknal meg homloknal irritacio miatt kijonnek kisebb pattanasok de ez 2 nap mulva elmulik.
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor lehet rendelek egyet. :)
2016. okt. 25. 22:44
8/8 anonim válasza:
Ha akarod irj es mutatok kepet az enyemrol :D a lenyeg hogy lace front wig legyen mert a tobbi nagyon hulyen tud kinezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!