Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik paróka jön be?

Melyik paróka jön be?

Figyelt kérdés

Van hajam, de az eredetivel nem vagyok megelegedve.

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

#paróka #póthaj #Hairpiece
2016. okt. 24. 11:17
 1/8 A kérdező kommentje:
A masodik az csatos haj, de en szokesbarna vagyok. Vagy nem lesz gaz?
2016. okt. 24. 11:23
 2/8 anonim ***** válasza:
most komolyan parókát akarnál minden nap hordani, csak mert nem tetszik a saját hajad??! úristen. nagyon látszik amúgy, hogy paróka, csak a full retardáltak nem szúrják ki. a paróka olyanoknak van, akiknek valamiért kihullott a hajuk vagy egy-egy alkalomra, pl. farsangi beöltözés. nem mindennapi használatra egészséges embereknek. de te tudod..
2016. okt. 24. 11:28
 3/8 A kérdező kommentje:
En nem tudom, nem ertek hozza... azert tettem fel a kerdest.
2016. okt. 24. 11:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja es nem orok eletre akarok parokat hordani. Hanem azert kene, mert a hajam igy se hosszu, vagatni akarok sokat belole, szoval rovidke lesz ami nem all jol, ezert fel evig kene valami paroka amig vissza nem no.
2016. okt. 24. 13:13
 5/8 anonim ***** válasza:
53%

barátkozz meg a saját hajaddal az enyém is szar

de az még cikibb ha parókát hordassz

én inkább csak alkalmakra javaslom de nagyon látszik rajtuk hogy műhaj úgyhogy egyiket se.

2016. okt. 24. 13:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem ugyan errola helyrol van parokam. Egy szep hosszu szoke. 26 ezer volt es az anyaga hihetelen jo meg nem mondja senki hogy paroka. Az egyetlen baj hogy a homloknal nyilvanvalo. Szoval telen amikor sapkat hordok akkor feltudom venni ugy hogy mindenki agyonra dicser milyen szep hajam van. Bar hosszu platinaszoke es a derekamig er a paroka xD bar csak igazi hajam lenne. Nekem azert kellet mert mi dig szoke hajat akartam de a dajat hajam nem dus es rossz allagu. Tenyleg telre nyugodtan vedd meg. Nyaron eselytelen.egyik nagy hatranya hogy nagyon viszket tole a fej bor es a halanteknal meg homloknal irritacio miatt kijonnek kisebb pattanasok de ez 2 nap mulva elmulik.
2016. okt. 25. 19:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor lehet rendelek egyet. :)
2016. okt. 25. 22:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha akarod irj es mutatok kepet az enyemrol :D a lenyeg hogy lace front wig legyen mert a tobbi nagyon hulyen tud kinezni
2016. okt. 26. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!