Mit csináljak a hajammal?
Figyelt kérdés
A hajam barna és a vállam alá ér (szóval nem valami hosszú)ráadásul vékonyszállu és már meguntam ahogy van de nem tudom mit csináljak vele levágatni semmi képpen sem akarom de pl befesreni most be van a vége vörösre amit szeretek de már mint mondtam unom valami ötletet szeretnek kérni hogy milyen lehetne (barna a szemem és a bőröm kreolos szóval a szőke semmiféleképpen sem jöhet szóba)a válaszokat előre is köszi2016. okt. 23. 14:02
1/3 anonim válasza:
Festesd be valami csillogós sötétbarnára. Természetes hatást fog kelteni,de mégis szép élénk színe lesz. :) Ha vágatsz belőle,semmiképpen ne legyen ritkított,az egyenes,tömött frizurák állnak jól,ha kevés és vékony szálú hajad van.Ha van időd,akkor fond be hajmosás után,és aludj fonott hajjal. Reggel kibontod,gyönyörű szép hullámos lesz(ez nagyon jó volumennövelő) :)
2/3 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. EGy csillogós sötét barna nagyon feldobja a kinézetet
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat a hajfonással csak az a baj hogy nagyon pufi lesz tőle a hajam nem pedig szép hullámos
2016. okt. 25. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!