Tele van a fejem pattanás utáni sebekkel, mivel gyorsíthatnám fel a gyógyulást?
Szóval az egész arcom tele van csúnya piros pattanás utáni sebekkel.. sajnos nem bírtam megállni és mikor már száraz volt a seb leszedtem... de csak rosszabb lett.... ha most békén hagyom levegőztetem leesik az újonnal képződött száraz hámréteg?
eléggé zavar a száraz részre meg ugy pláne sminkkel se tudom elfedni... de ha használok az is antibakteriális korrektor...
valamivel felgyorsíthatnám a folyamatot? szárazon v nedvesen jobb a sebgyógyulás? v ne kenjek rá semmmit egyszer csak leesik magától?
nagyon kétségbe vagyok esve annyira ront az önbizalmamon már a sírás kerülget :/
ha csak sima hormonális pattanás és nem komolyabb(pl akné), akkor a legjobb amit tehetsz, hogy nem kenegeted semmivel.
használj reggel-este arctisztítót és tonikot. próbálgatni kell melyik válik be, de a rózsaszín neurogena visibly clear az jó. esetleg hámlasztás, de az nem olcsó mulatság.
Ami még eszembe jutott, hogy a megtisztított arcbőrödet kend be aloe verával. azt is lehet kapni drogériákban. dm-ben pl az étrend kiegészítőknél kell lennie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!