Pankam5 kérdése:
Vékony szálu a hajam es hullik mi az amivel erosithetném a hajam dusabbá? Tippek
Figyelt kérdés
2016. okt. 21. 15:23
1/6 anonim válasza:
Használj speciális samponokat, amik erre vannak kifejlesztve, ne formázd hővel, és próbálj 3-4havonta vágatni a hajad végéből az sokat segít
2/6 A kérdező kommentje:
Koszi
2016. okt. 21. 16:30
3/6 anonim válasza:
1 éve nekem is nagyon vékony volt.. Egyszer leakartam vágatni nagyon picire. Le is vágattam vál fölé. a mai napig (most már hosszab sokkal) nekem lett a legdúsabb hajam a családban :). Próbáld ezzel de ha nem akarod levágatni megy orvoshoz ha nagyon zavar és majd ir fel neked különböző sanpont barzsamot. :)
4/6 anonim válasza:
Revalid. Haj és körömerősítő, vény nélkül kapható. Van tabletta, hajolaj, stb. Illetve szedhetsz egyéb vitaminokat, bár a Revalid is többnyire ezek keveréke.
5/6 anonim válasza:
Nem ártana tudni mi okozza a problémát. Érdemes hajgyógyászt keresni, aki kideríti és kezelési javaslatokat is ad. (Mindenesetre az árakról előzetesen tájékozódj...)
6/6 anonim válasza:
Nekem is ez van, de nekem semmi sem használ. Egyébként én még azt is hallottam, hogy vitaminban gazdag ételeket kell enni, és hozzá vitamintablettákat és étrend-kiegészítőket szedni. (Persze nekem ez sem használ, de te kipróbálhatod.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!