Melyik a NEM vöröses árnyalatú festék? Mogyoróbarna vs világosbarna (Khadi)
Röviden:
Szeretném befesteni a hajamat álltól lefele a hajvégekig, de hol azt írják, hogy a mogyoróbarna a vöröses, hol azt, hogy a világosbarna a vöröses. Mi az igazság?
Hosszabban:
Kb 1,5 - 2 éve csináltattam vöröses ombrét. Felül az eredeti, dióbarna, festés nélküli hajam, lejebb pedig fokozatosan a vörös szín, a végein pedig rikító vörös. Fodrász csinálta vegyi festékkel. Megbántam. Amióta festem, azóta extrán törik a festett rész. Pedig 1x festettem, hogy bírja az aki évekig festi? Próbáltam sűrűn vágatni a 2 év alatt, de így is van még vörös rész, ami már nem néz ki jól, mert kopott. Szeretném a hajam végeit Khadi hennával befesteni. Mivel nincs dióbarna, ezért vagy a mogyorót vagy a világos barnát választanám. Elvileg 3 hónapot kell várni, én 2 évet is vártam. Bár tetszett az ombre, de a festés eléggé roncsol, és mint írtam, már igénytelenül kopott. A hajam derékig ért, de mára csak hónaljig a sűrű vágatások miatt. (És nem! A festett részeken nem segített az olló, sem a ricinus)
Javítás:
"Amióta befestettem, azóta extrán törik."
(Végül is nem mondhatom jelen időben mikor csak egyszeri alkalom volt. Igaz, arra gondoltam, hogy a festés eredménye ma is tart, de... rosszul fogalmaztam. Bocsi! Ne kövezzetek meg!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!