Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Meg kell várnom amíg teljesen...

Meg kell várnom amíg teljesen kikopok a hajszínező?

Figyelt kérdés

át kellene festeni még egyszer a hajam, mert sajnos néhol sárgásabb és azt nem fogta be a kék színező. meg kell várnom amíg teljesen eltűnik a kék mindenhol vagy át lehet festeni szőkével?

köszönöm a válaszokat előre is:)

2016. okt. 20. 15:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a C vitaminos hajpakolást, egy kis Head &Sholders-szel keverve, meleg vízzel öblítve, nekem körülbelül 3 alkalom alatt kiszedte a zöld színezőt a hajamból :) De mikor először színeztem a hajam végét (akkor türkizre), én is úgy jártam, mint Te, és még nem ismertem az aszkorbinsav és a korpa elleni sampon áldásos, színleszedő hatását, nem volt türelmem megvárni, míg kikopik a szőke részekből, a sárgásabbat meg be sem fogta ugyebár, ráfestettem egy szőkét, és úgy is világosította, igaz a világoskék még szőkítés után is megmaradt egy ideig, de lassacskán kikopott :)
2016. okt. 20. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!