Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fodrászok, sorsátrsak! Segítség?

Szaszaa11 kérdése:

Fodrászok, sorsátrsak! Segítség?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 20 éves férfi vagyok, barna hajjal. Mivel elég nagy a homlokom, nem áll jól a rövid frizura. Egyébként is mindig hosszú hajra vágytam, csak sosem volt türelmem szenvedni vele. Most már lassan fél éve rendületlenül növesztem, de elkeserítő, mennyi gond van vele. Egyrészről a forgóm nagyon rossz helyen, a fejem búbjától kissé jobbra van. A hajam pedig összevissza, tincsekben összeáll, és kunkorodik. Egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni. Rendszeresen mosom, jó minőségű termékekkel. Heti 2-3x. Naponta többször fésülöm. Hajlakk nem fogja meg, csak ha zselével kombinálom, így egy két viszonylag elfogadható frizurát már sikerült összehoznom, de én egyenletes, hosszú hajat szeretnék. A fő gond, hoy nem tudom kiegyenesíteni. A hajvasalás után kb 5 perc alatt ugyanúgy áll, mint előtte, hiába használok hajlakkot. Ezentúl néhol ritka, néhol nagyon dús a hajam ( ez gondolom a fentebb leírt összeállás miatt van ). És az elmúlt 3 hónapban alig 1 mm-t nőtt.

Hogyan tudnám kicsit rendezettebbé tenni a hajamat? És miért nem akar nőni?

2016. okt. 20. 10:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Ricinus olajos pakolást próbáltad már? + még a bánfi hajszesz, meg valami hajvitamin. Ha ki akarod egyenesíteni arra nagyon jó módszer ha vizesen, vagy félszárazon összegumizod 3-4 cm-enként, bár nem írtad milyen hosszú a hajad, mert a hajvasaló csak tönkreteszi, eltöri a végét, amit le kell majd vágni, és akkor tényleg nem nő a hajad.
2016. okt. 28. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!