Milyen hajfestéket válasszak?
Nos, most sötét barna hajam van, gesztenyeszínű melíral, ami annyira természetes hogy szinte nem is látszik. Tegnap anyu megengedte, hogy bármilyen színű lehessen a hajam, de azzal a feltétellel hogy nem szőkíthetem hidrogénnel, vagy ilyesmivel és otthon kell befestenem mert a fodrász nagyon drágán vállalja csak. Olyan színűt szeretnék ami nem túl vad (tehát kék, zöld, rózsaszín...) de látványosan változtat a hajszínemen. Mivel alapból sötét a hajszínem, így nehéz olyan festéket választanom ami rendesen befogja a hajam. Szerintetek kihozhatok egy ilyen hajat: [link] és ha igen mennyire világos festéket válasszak? Vagy esetleg milyen hajszínt ajánlanátok nekem?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Kedves első! :D ne hülyítsd már szegény kérdezőt.. Aki felnőtt , és egy kicsit is tisztaban van ezekkel a dolgokkal tudja, hogy SÖTÉTHAJSZÍNBŐL az életbe NEM lesz világos oxi&szőkítőpor nélkül.. Bármilyen fajta,barmilyen világos,és bármennyiszer keni rá a kérdező a hajára, akkor sem lesz sötétből-világos,ha 100szor fested be se!
Fodrász vagyok,tisztában vagyok a dolgokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!