Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Olívaolajos pakolást hogyan...

Olívaolajos pakolást hogyan lehet normálisan kimosni a hajból?

Figyelt kérdés
Hiába mosom samponnal utána, nem viszi le, tiszta olaj marad és mikor száradna olyan mintha tényleg olajat öntöttek volna a fejemre. Egyszerűen hiába mosom samponnal, csak a harmadik mosás után lesz tűrhető, de még akkor sem a legjobb.
2010. ápr. 25. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Én ezért nem csinálok ilyesmit, mert ráfaragtam már ezekkel a házi megoldásokkal.

Nem tudok mást mondani, a te hajadra (sem) jó ne használd. Vagy csak a végére egy keveset.

Addig is mosd többször a hajad, amíg le nem jön. Aztán többször ne tegyél rá ilyet.

Nekem is alig jött le, hiába mostam ahajam még szappannal is! Meg melegvízzel mindennel. Nem jött le. Szárítás után úgy nézett ki a hajam, mint aki 4-5 hónapja nem mosta meg.

2010. ápr. 26. 00:04
 2/3 anonim válasza:
Ezekkel az olajos pakolássokkal valóban nagyon óvatosan kell bánni, mert ha túl sok olajat raksz a hajadra, akkor az sajnos hetekig nem jön le.:( Nem fog lejönni teljesen, de segít, ha rajtahagyod a sampont 10-15 percig, illetve áztatod a vízben.
2010. ápr. 30. 08:41
 3/3 anonim ***** válasza:
úristen ez szívás én is úgy egyhete raktam rá ilyen olívaolajos tojásos hülyeséget, de csak szárazabb lett tőle a hajam hihetetlen mit össze hordanak itt ezekről a házi kotyvasztásokról, de hogy mi lesz belőle, azt nem írják le
2010. ápr. 30. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!