14 évesen hogyan szedjem le a bikini vonalamról a szőrt?
Figyelt kérdés
Már nagyon zavar mert elég hosszú. A puncimat borotválom de a bikini vonalamat nemtudom hogyan szedjem le...2016. okt. 14. 18:38
2/9 A kérdező kommentje:
És az mi?😂😂
2016. okt. 14. 18:50
3/9 A kérdező kommentje:
Jaaa már megvan. Bocsi csak először nemtudtam mire gondolsz😂😂😂😂😁
2016. okt. 14. 18:51
4/9 anonim válasza:
Ha amúgy borotválod akkor miért nem szeded le vele együtt? Én nem is tudok úgy odalent borotválkozni, hogy ne szedjem le a bikini vonalamról is...
5/9 anonim válasza:
epilátort használok, nekem az vált be
6/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam ott is leborotvalni de féltem hogy elvágok valamit...az epilatort is próbáltam már de az nagyon fájt és vérzett...😒😒
2016. okt. 14. 20:20
7/9 anonim válasza:
akkor mondok egy másik megoldást, és nem kell hozzá borotva
bekened szőrtelenítő krémmel, hagyod rajta a meghatározott ideig, aztán lemosod
8/9 A kérdező kommentje:
Igen gondolkoztam a szőrtelenítő krémen is de anyukám mondta hogy mivel érzékeny terület kiütéses lesz..ezért nem mertem kipróbálni. Ez igaz hogy kiütéses lesz vagy nem?
2016. okt. 14. 20:25
9/9 anonim válasza:
csak akkor ha allergiás leszel, plusz, ha a végén benőnek a szőrők, de az más
3. megoldás, körömvágó ollóval levágod, és lefertőtlenített csipesszel szépen óvatosan kihuzigálod a szálakat, hosszadalmas lesz, de olyan hatást fogsz elérni, mint az epilátorral
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!