Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a legjobb borotva?

Melyik a legjobb borotva?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Minőségi borotvát keresnék, lehetőleg nem villanyborotvát, olyanra lenne szükségem, amely mélyen eltávolítja a szőrt. Most van egy Gilette Fusion borotvám, de korántsem vagyok vele megelégedve, mindig hagy egy kevés szőrt, és egyáltalán nem néz ki esztétikusan..

Valami olyat keresnék, amely olyan éles, mint a régen gyártott, ma is használható borotvák, amivel ha átmegy az ember egy pattanáson, levágja.. :P

Mert amit én találok, az csak a pénzt viszi, a fejet szinte lehetetlen kitakarítani, 5 alkalom után tegyél rá újat, 5000 forint 4 db, stb.

Előre is köszönöm a segítségeket :) !!

2016. okt. 13. 18:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

A barátomnak Gilette Mach 3 van, neki tökéletesen bevált!

Nekem sokpengés drogériás noname van, ami csak árban marad el a márkásoktól, hatékonyságban nincs rá panasz!

Remélem tudtam segíteni valamit...

2016. okt. 14. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!